;
Docent zorg en welzijn


Praktijkschool de Brug zoekt per 1 september een docent zorg en welzijn vanwege zwangerschapsverlof.

Over de school
In een mooi gebouw in Assendelft is Praktijkschool de Brug gevestigd. De school heeft 151 leerlingen. Alle medewerkers van Praktijkschool de Brug zetten zich in om leerlingen die speciale zorg nodig hebben, te begeleiden naar een passende baan of naar een vakgerichte opleiding in het mbo. Praktijkschool de Brug: samen bouwen aan jouw toekomst!
 
Hoofd, hart en handen
Leerlingen leren door te doen. Met praktijklessen ontwikkelen onze leerlingen praktische vaardigheden voor de toekomst. We hebben aandacht voor sociale en persoonlijke ontwikkeling door onder andere een maatschappelijke groepsstage.
 
Structuur biedt ruimte
Wij bieden leerstof die aansluit bij het niveau van onze leerlingen. Elke leerling heeft een eigen gepersonaliseerde leerroute en bepaalt ook zelf zijn tempo daarin. Zo doen we recht aan de talenten en mogelijkheden van elke leerling.
 
Docent als lerende professional
Leerlingen moeten zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Dat betekent dat een docent niet alleen voor de klas staat, maar ook coach en begeleider is. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen, werken onze medewerkers steeds aan hun professionalisering.
 
Onze extra’s
Trajectgroep voor extra ondersteuning, vakgerichte certificaten, stages, kleinschaligheid.

Functieomschrijving
Praktijkschool de Brug is op zoek naar een enthousiaste docent zorg en welzijn, die vanaf 1 september aan de slag wil gaan met zowel onder- als bovenbouw leerlingen. Als docent kom je terecht op een praktijkschool, waar je op donderdag en vrijdag lesgeeft in een prachtig en gezellig gebouw in Assendelft. Hierbij sta je in nauw contact met alle collega's en leerlingen. 

Binnen de afdeling zorg en welzijn behandelen we verschillende onderwerpen, waaronder persoonlijke verzorging en gezondheid, dienstverlening en zorg, schoonmaak en werken in een kapsalon. Na het vijfde leerjaar beschikken de leerlingen over voldoende kennis om onder begeleiding als assistent in de zorg en welzijn sector aan de slag te kunnen. Als docent speel jij een essentiële rol in dit proces.

Kijk op de website voor meer informatie over zorg en welzijn en onze school.

Functie-eisen
Naast een 2e graads bevoegdheid zorg en welzijn verwachten wij verder het volgende van je:

✔️Uitstekende sociale vaardigheden;
✔️Teamgeest;
✔️De wil om samen te werken;
✔️Empathisch vermogen;
✔️Sterk klassenmanagement.Arbeidsvoorwaarden
✔️ Het betreft een tijdelijk dienstverband wegens vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat;
✔️ Datum indiensttreding per 1 september 2024;
✔️ Dienstverband van ca. 0,4 fte in te vullen op donderdag en vrijdag; 
✔️ Een ruime vakantieregeling, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
✔️ Inschaling salarisschaal LB op basis van ervaring (min. €3301 max. €5030).

OVO Zaanstad
Je wordt onderdeel van een uitgebreid netwerk. Praktijkschool de Brug maakt deel uit van OVO Zaanstad, het schoolbestuur van zeven openbare middelbare scholen in Zaanstad. Binnen OVO Zaanstad heb je de mogelijkheid om je Individueel Keuzebudget (IKB) te benutten, zowel in tijd als in geld. Bovendien bieden we bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve ziektekostenverzekering aan.

Solliciteren
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reageer dan voor 14 juni 2024 met motivatie en C.V. naar: M.Nuchelmans (directeur), 
m.nuchelmans@praktijkschooldebrug.nl

Inhoudelijke vragen over de functie kun je ook stellen aan M.Nuchelmans (directeur): 06 - 10857715 en m.nuchelmans@praktijkschooldebrug.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures