;

Welkominhetonderwijs – hèt informatiepunt voor werken in het onderwijs in Zaanstreek- Waterland!

Overweeg jij een carrière als docent in het onderwijs? Of wil jij binnen het onderwijs doorgroeien in andere functies of een overstap maken naar een andere sector?
Welkominhetonderwijs wijst je graag de weg! Sinds 2020 is dit hét online platform met alle informatie over werken in het onderwijs in Zaanstreek-Waterland. Je vindt hier welke routes je kunt volgen, welke functies je binnen een school kunt vervullen en welke praktische zaken er zijn als je in het onderwijs wilt werken.

Welkominhetonderwijs is een initiatief van zes schoolbesturen voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs in de regio Zaanstreek-Waterland, in samenwerking met de drie lerarenopleidingen in Amsterdam.

Met jouw talenten word je meer dan leraar

Als docent doe je zóveel meer dan alleen ‘voor de klas staan’. Soms vervul je de rol van coach, als je een kind leert dat fouten maken best mag. Van artiest, als je liedjes integreert in je rekenles. Of van innovator, als je met ideeën komt om het onderwijs nóg beter te maken. Je bent ondernemer en kunstenaar. Koersmaker en inspirator. Uitvinder en filosoof. Wil jij ook een baan waarin je al je talenten kwijt kunt? Kom lesgeven in de regio Zaanstreek-Waterland en word meer dan leraar.

Zo word je leraar

Overweeg je om docent te worden in de regio Zaanstreek-Waterland? Een goed idee! Ben je nog scholier/student, of ben je al docent en wil je van school veranderen? Of heb je een baan, maar ben je toe aan iets heel anders?
Check dan hier hoe je (elders) in het onderwijs aan de slag kunt!