;
Docent NT2


ISK Zaanstad zoekt voor het schooljaar 2024-2025 een docent NT2 voor 1,0 fte.

Over de school
De Internationale Schakelklas (ISK) Zaanstad bestaat sinds 1976. Het is een school voor nieuwkomers in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar die het Nederlands niet of onvoldoende beheersen. De ISK is een voorziening voor de regio Zaanstreek (gemeente Zaanstad, Oostzaan en Wormerland), valt onder de stichting OVO-Zaanstad en is een openbare school. De nadruk ligt op het op maat aanbieden van intensief (taal)onderwijs en kennis van de Nederlandse samenleving waardoor leerlingen snel geschakeld kunnen worden naar het reguliere Nederlandstalige onderwijs en daarop goed voorbereid zijn. 

Hoofd, Hart, Handen
De ISK biedt een uitdagend pedagogisch klimaat waarin de leerling gestimuleerd wordt om zich met al zijn capaciteiten en talenten, optimaal te ontwikkelen. In alle lessen zijn socialisatie en persoonsvorming aan de orde, immers kennismaking met de kernwaarden van de Nederlandse samenleving bereidt de leerling voor op een plaats in die samenleving. Een plaats die vrijheid biedt en verantwoordelijkheid vraagt.

Functieomschrijving
ISK Zaanstad zoekt een nieuwe collega docent NT2. De school biedt een uitdagend pedagogisch klimaat waarin de leerling gestimuleerd wordt om zich met al zijn capaciteiten en talenten, optimaal te ontwikkelen. Als docent NT2 lever je daaraan een bijdrage met aansprekende lessen.

In alle lessen zijn socialisatie en persoonsvorming aan de orde, immers kennismaking met de kernwaarden van de Nederlandse samenleving bereidt de leerling voor op een plaats in die samenleving. Een plaats die vrijheid biedt en verantwoordelijkheid vraagt.

Functie-eisen
Van onze nieuwe collega verwachten wij het volgende:
✔️ Tweedegraadsbevoegdheid Nederlands met NT2 kwalificatie;
✔️ Ervaring met het geven van NT2 lessen;
✔️ Uitstekende sociale vaardigheden;
✔️ Goed kunnen samenwerken in een team;
✔️ Aandacht voor innovatie;
✔️ Empathisch vermogen;
✔️ Zelfstandigheid;
✔️ Flexibiliteit.Arbeidsvoorwaarden
✔️ De werksfeer bij ISK-Zaanstad is prettig en collegiaal;
✔️ We zijn flexibel en werken intensief samen;
✔️ De aanstelling is tijdelijk t/m 31 juli 2025 met mogelijkheid tot verlenging;
✔️ Verder is het salaris conform de CAO VO. 

OVO Zaanstad
Je wordt onderdeel van een uitgebreid netwerk. ISK maakt deel uit van OVO Zaanstad, het schoolbestuur van zeven openbare middelbare scholen in Zaanstad. Binnen OVO Zaanstad heb je de mogelijkheid om je Individueel Keuzebudget (IKB) te benutten, zowel in tijd als in geld. Bovendien bieden we bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve ziektekostenverzekering aan.

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan kun je de sollicitatiebrief mailen naar: Amy Hoek van Dijke via a.hoek@isk-zaanstad.nl (Adjunct-directeur ISK Zaanstad). Zie voor meer informatie: https://isk-zaanstad.nl

Bij eventuele vragen over de functie kan er ook contact worden opgenomen met Amy Hoek van Dijke via a.hoek@isk-zaanstad.nl.

De gesprekken vinden plaats in overleg.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!


 ←Terug naar vacatures