;

CAO VO

Voor alle OVO-medewerkers zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Neem voor meer informatie daarover contact op met de afdeling P&O. 

BEDRIJFSFITNESS

OVO Zaanstad vindt gezonde en fitte medewerkers belangrijk. Om dit te stimuleren, kunnen alle OVO-medewerkers voor € 25,- per maand onbeperkt gebruik maken van de sportfaciliteiten van Saen Leisure & Sport in Zaandam en sportcentrum De Club in Assendelft.

COLLECTIEVE VERZEKERING

OVO Zaanstad heeft met Zilveren Kruis collectieve afspraken gemaakt over de zorgverzekering. OVO-medewerkers en hun gezinsleden krijgen 7,5 procent korting op de zorgpremie van de basisverzekering en 10 procent korting op de aanvullende verzekeringen. Neem voor meer informatie over de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis contact op met de afdeling P&O, via peno-ovo@ovo-zaanstad.nl.

FIETSENPLAN

Medewerkers die minimaal een jaar in dienst zijn en niet zijn aangesteld als vervanger, kunnen gebruikmaken van het fietsenplan. Dit plan houdt in dat medewerkers één keer per drie jaar een (elektrische) fiets kunnen aanschaffen van maximaal € 800 en daarnaast accessoires kunnen aanschaffen en/of verzekeringen kunnen afsluiten voor maximaal € 300. Deze bedragen kunnen vervolgens belastingvrij aan de medewerker vergoed worden, tegen inlevering van (een deel van) de vakantietoeslag of de eindejaarsuitkering. Neem voor meer informatie over het fietsenplan contact op met de afdelingen P&O, via peno-ovo@ovo-zaanstad.nl.