;
Technisch onderwijsassistent scheikunde


Zaanlands Lyceum zoekt voor schooljaar 2022-2023 een Technisch onderwijsassistent Scheikunde.

Over de school
In het hart van Zaandam bevindt zich de oudste school voor voortgezet onderwijs van de Zaanstreek: het Zaanlands Lyceum. Met buitengewoon veel maatwerk zetten wij ons in om de talenten van 1399 leerlingen te vinden en te ontwikkelen. Onze school heeft een open en tolerante cultuur en biedt onderwijs van hoogstaande kwaliteit.
 
Hoofd, hart en handen
Wij profileren ons als kennisschool, maar hebben tegelijkertijd veel aandacht voor de persoonsvorming van onze leerlingen. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen tot kritische, zelfstandige en zelfverzekerde burgers die klaar zijn voor de toekomst.
 
Structuur biedt ruimte
Onze onderwijsorganisatie is dusdanig ingericht dat wij onze leerlingen veel maatwerk kunnen bieden. Leerlingen met cogntief talent worden uitgedaagd de grenzen van hun mogelijkheden op te zoeken. Dit betekent versnellen, verrijken, verdiepen of verbreden, waarbij de leerling in hoge mate eigenaar is van zijn eigen leerproces.
 
Docent als lerende professional
Wij bieden modern, uitdagend en kwalitatief goed onderwijs, waarin leerlingen én medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen. We stimuleren onze medewerkers om zich persoonlijk te ontwikkelen, passend bij hun aanleg, competenties en ambities.
 
Onze extra’s
Het Zaanlands Lyceum heeft voor de vwo-afdeling het predicaat 'Excellente School' verkregen, met name vanwege het maatwerk dat wij bieden aan cognitief talent en wat dit betekent voor de rest van de school. Daarnaast zijn wij lid van de vereniging van Begaafdheidsprofielscholen (BPS), zijn wij een Bètapartner- en Olympiadeschool en bieden wij zeer veel extra-curriculaire mogelijkheden voor leerlingen en collega’s.

Neem eens een kijkje op onze website: www.zaanlands.nl

Functieomschrijving
In verband met zwangerschapsvervanging zoeken wij met ingang van het schooljaar 2022-2023 een technisch onderwijsassistent voor onze scheikundevakgroep. Het Zaanlands Lyceum is een Begaafdheidsprofielschool en Bètapartnerschool en onze vwo-afdeling heeft het predicaat Excellente School. Tegelijkertijd organiseren wij vele vormen van begeleiding en ondersteuning. Wij zoeken een TOA die pedagogisch goed uit de voeten kan met leerlingen in het voortgezet onderwijs, die goed samen kan werken en die in staat is de practica bij scheikunde voor te bereiden en te begeleiden.
 
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, waar leerlingen en medewerkers een persoonlijke ontwikkeling doormaken die past bij hun aanleg, competenties en ambities. 
 

Functie-eisen
Wat vragen wij
 • Opleiding MBO+ in relevant vakgebied
 • Ervaring met nauwkeurig oplossingen maken 
   
 • Ervaring met voorraadbeheer
 
Wat ga je doen?
Als TOA heb je een  ondersteunende rol bij de scheikundelessen. 
Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten, voorbereiden en afronden van diverse practica. Je houdt overzicht op de lopende practica en plant alles in samenspraak met de collega’s in.
 
Vaardigheden en competenties
 • Je kunt gestructureerd werken
 • Je hebt oog voor veiligheid
 • Je hebt affiniteit met doelgroep/leerlingen
 • Je bent sociaal en hulpvaardig
 • Je bezit rekenvaardigheden op chemisch gebied om zelfstandig oplossingen te kunnen maken met verschillende concentraties
 • Je hebt kennis van scheikunde(practica)
Arbeidsvoorwaarden
Functie en waardering
De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO in S7. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 31 december 2022. 
 

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Als je je herkent in bovenstaand profiel nodigen we je van harte uit ons via www.zaanlands.nl beter te leren kennen. Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze advertentie kun je contact opnemen met de rector van de school, Michiel van Dijk, via m.vandijk@zaanlands.nl
 
Procedure
We vragen je een cv en een bondige sollicitatiebrief te sturen met daarin je motivatie. Wij verzoeken je beide documenten uiterlijk 31 mei 2022 te mailen aan onze managementassistent, Margrethe Koning, via m.koning@zaanlands.nl.
 
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures