;
Technisch onderwijsassistent


Het Saenredam zoekt voor schooljaar 2021 - 2022 i.v.m. ontwikkeling Mavo/ Havo school een Technisch onderwijsassistent.

Over de school
Het Saenredam is een school voor mavo en havo in Zaandijk met 636 leerlingen. Wij werken vanuit onze kernwaarden veiligheid, duidelijkheid en betrokkenheid aan een leeromgeving, waarin individuele talenten van alle leerlingen tot bloei kunnen komen. Wij zijn samen Saenredam: kansen bieden, inspireren en leren van en met elkaar.
 
Hoofd, hart en handen
Kinderen zijn gebaat bij sterke sociale vaardigheden, naast hun kennis en kunde. Een kind dat weet wat het kan, zicht heeft op wat een ander kan en weet en kan samenwerken, is sterk genoeg om zijn weg te vinden. Het is onze taak hieraan bij te dragen.
 
Structuur biedt ruimte
Op Het Saenredam krijgen onze leerlingen steeds meer de regie over hun eigen leerproces. Er valt bij ons veel te kiezen, zowel qua aanbod als niveau. Wij helpen onze leerlingen om zelf invulling te geven aan hun leren en leven.
 
Docent als lerende professional
De leraar heeft een coachende, activerende en inspirerende rol. De leraar gidst de leerling, zodat deze leert om zelf kennis en vaardigheden te verwerven en zich te ontwikkelen tot een verantwoordelijke burger.
 
Onze extra’s
Anglia English, extra vakken: Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, nask1 en 2, tekenen en textiele werkvormen als examenvakken voor de theoretische leerweg; patisserie, meubelmaken, geüniformeerde dienstverlening en podium als keuzevakken beroepsgericht; mindset, doorzettingsvermogen en mediawijsheid in de onderbouw).

Functieomschrijving
Het Saenredam is een mavo/havo school, wij werken met een vernieuwd onderwijsconcept. 
In onze drie clusters: creatieve economie, lifestyle sciences en changemakers geven wij onze leerlingen allerlei extra’s mee. De bovenbouw van het Havo wordt komende jaren ontwikkeld.
 
Als technisch onderwijsassistent lever jij daaraan een bijdrage met deskundige ondersteuning van de docent tijdens en rondom de lessen natuurkunde, scheikunde en biologie in met name de bovenbouw. Je doet dit door onder andere het klaarzetten van practica, het testen en onderhouden van apparatuur en het beheer van de leermiddelen. Uiteraard doe je dit vanuit actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, arbo en milieu.
Ook het begeleiden van groepen leerlingen kan de docent met vertrouwen aan jou overlaten.
 
Als technisch onderwijsassistent ben je het extra paar ogen van de docent. Je volgt het leerproces van de leerlingen en rapporteert hierover aan de docent.

Ook heb je de kennis en vaardigheden in huis om met de docent mee te denken bij het verbeteren van praktijkopdrachten. Je zorgt dat je goed op de hoogte blijft op jouw vakgebied.
 

Functie-eisen
 Functie-eisen
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond.
 • Je hebt affiniteit met en bovengemiddelde kennis van natuurkunde, scheikunde en biologie. 
 • Je hebt affiniteit en ervaring in het werken met onze doelgroep.
 • Uitstekende sociale en pedagogische vaardigheden
 • Teamgeest
 • Empathisch vermogen
 
 Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden:
 • Het betreft een tijdelijk (met uitzicht op vast) dienstverband tot en met 31 juli 2022. 
 • Datum indiensttreding met ingang van schooljaar 2021 - 2022;
 • Dienstverband van ca. 0,4 - 0,6 fte in overleg in te vullen; 
 • Aantal werkdagen in overleg.
Arbeidsvoorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 6, conform de cao VO. 
Voor alle medewerkers van OVO Zaanstad zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve verzekering. Kijk voor meer informatie op www.ovo-zaanstad.nl
 
 

Solliciteren
Overige info: 
Sluitingsdatum 24 oktober 2021, de eerste gesprekken vinden aansluitend plaats.
 
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reageer dan zo snel mogelijk met motivatie en C.V. naar: Marga Honingh (afdelingsleider), via m.honingh@saenredam.nl.
Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan: Marga Honingh (afdelingsleider), via m.honingh@saenredam.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures