;
Roostermaker


Het Saenredam zoekt in verband met het vertrek van een collega een Roostermaker.

Over de school
Het Saenredam is een school voor mavo en havo in Zaandijk met 636 leerlingen. Wij werken vanuit onze kernwaarden veiligheid, duidelijkheid en betrokkenheid aan een leeromgeving, waarin individuele talenten van alle leerlingen tot bloei kunnen komen. Wij zijn samen Saenredam: kansen bieden, inspireren en leren van en met elkaar.
 
Hoofd, hart en handen
Kinderen zijn gebaat bij sterke sociale vaardigheden, naast hun kennis en kunde. Een kind dat weet wat het kan, zicht heeft op wat een ander kan en weet en kan samenwerken, is sterk genoeg om zijn weg te vinden. Het is onze taak hieraan bij te dragen.
 
Structuur biedt ruimte
Op Het Saenredam krijgen onze leerlingen steeds meer de regie over hun eigen leerproces. Er valt bij ons veel te kiezen, zowel qua aanbod als niveau. Wij helpen onze leerlingen om zelf invulling te geven aan hun leren en leven.
 
Docent als lerende professional
De leraar heeft een coachende, activerende en inspirerende rol. De leraar gidst de leerling, zodat deze leert om zelf kennis en vaardigheden te verwerven en zich te ontwikkelen tot een verantwoordelijke burger.
 
Onze extra’s
Anglia English, extra vakken: Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, nask1 en 2, tekenen en textiele werkvormen als examenvakken voor de theoretische leerweg; patisserie, meubelmaken, geüniformeerde dienstverlening en podium als keuzevakken beroepsgericht; mindset, doorzettingsvermogen en mediawijsheid in de onderbouw).

Functieomschrijving
Onze school is volop in beweging. Na de zomervakantie starten wij als school voor mavo en havo. We gaan werken met drie curriculumclusters: lifestyle sciences, creatieve economie en changemakers. Zo maken we onze leerlingen klaar voor de toekomst. 

Wij zijn op zoek naar een ervaren roostermaker.
Wij vragen ervaring met roosterwerkzaamheden binnen een school, bij voorkeur ervaring met Zermelo, ervaring met office, goed om kunnen gaan met pieken in de werkdruk en goede communicatieve vaardigheden.

Als Roostermaker ben je belast met de (jaar)planning van verschillende onderwijsactviteiten, waaronder het jaarrooster, roosters voor introductie- en toetsweken en excursies. Ook behoren de dagelijkse roosterwijzigingen tot de werkzaamheden. Daarnaast adviseer je de directie met betrekking tot de planning van het onderwijs en gesignaleerde knelpunten.

 

Functie-eisen
Persoonlijkheid
Je bent vaardig in het analyseren, plannen en organiseren; je bent proactief, initiatiefrijk en ben in het bezit van coördinerende capaciteiten. Daarnaast bent je stressbestendig.

Functie-eisen;
- MBO werk- en denkniveau,
- Digitaal vaardig,
- Goed kunnen plannen en organiseren.

 Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij:
  • Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd op basis van proef;
  • Datum in diensttreding - 1 april 2021;
  • Dienstverband van ca. 0,4 fte; 
  • Werkdagen dinsdag- en woensdag ochtend, aanvullend 1 hele dag in overleg in te vullen;
  • Salarisschaal 7/8 afhankelijk van ervaring.


Solliciteren
Overige info:
Sluitingsdatum 26 februari 2021, de eerste gesprekken vinden plaats in de week van 1 maart 2021.
 
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reageer dan zo snel mogelijk met motivatie en C.V. via: t.keuning@saenredam.nl  
Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan: Tineke Keuning via t.keuning@saenredam.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures

Wij zoeken directeuren

OVO Zaanstad zoekt versterking van haar directeurenteam. Wil jij als directeur aan de slag op een van onze zeven scholen en deel uitmaken van ons hechte team van directeuren? Wil jij de ruimte om je stempel te drukken op het onderwijs in de Zaanse regio en het verschil maken voor onze leerlingen?
Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan!

Kom kennismaken met OVO Zaanstad.
Maak hier zelf een online afspraak in (een van) onze agenda’s.