;
Receptionist/ Secretariaatsmedewerker


Het Service- en expertisecentrum, OVO Service, zoekt per direct een Receptionist/ Secretariaatsmedewerker.

Over de school
OVO Zaanstad staat voor buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. We verbinden theorie met praktijk, we bieden onderwijs op maat en we willen dat onze medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de maatschappij.

In totaal heeft OVO Zaanstad zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Onze 800 medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 6000 leerlingen. Elke leerling uit de regio bieden we een passende plek.

Functieomschrijving
De koers die OVO Zaanstad vanaf 2020 heeft ontwikkeld staat voor Ruimte voor leren! Het vertelt wie wij zijn en welke gezamenlijke ambities we hebben. Het uitgangspunt voor onze koers is dat wij onze leerlingen zo optimaal mogelijk willen voorbereiden op de steeds veranderende maatschappij. De dromen, talenten en mogelijkheden van onze leerlingen vormen het vertrekpunt bij het realiseren van deze ambities. Meer hierover lees je in onze koers ‘Ruimte voor leren’ op de website van OVO Zaanstad.

Service- en expertisecentrum; OVO Service
Het Service- en expertisecentrum, OVO Service,  ondersteunt en faciliteert het College van Bestuur en de OVO scholen. Zo draagt het Service- en expertisecentrum bij aan het realiseren van de ambities van onze scholen. OVO Service heeft op dit moment ongeveer 35 medewerkers. OVO Service is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een zorgvuldige, vindingrijke, klantgerichte, samenwerkende en proactieve receptionist/secretariaatsmedewerker.
 

Functie-eisen
Als receptionist/secretariaatsmedewerker ben je het visitekaartje van OVO Service en een spin in het web als het gaat om algemeen secretariële ondersteuning en facilitering van collega’s van OVO en externe projectleiders. Je werkt hierbij nauw samen met de bestuurssecretaris en de secretaresse van het College van Bestuur.

Werkzaamheden
• je ontvangt bezoekers, beantwoordt de telefoon en de beheert de algemene mailboxen;
• je bent als host verantwoordelijk voor de facilitering van vergaderingen en vergaderruimtes;
• je organiseert overleggen en vergaderingen;
• je verzorgt interne en externe mailing en overige correspondentie;
• je verzamelt en verstuurt agenda’s en de daarbij behorende relevante stukken.
• je ondersteunt projecten op administratief-secretarieel gebied.
 Arbeidsvoorwaarden
Wat breng je mee?
Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die:
• minimaal enkele jaren administratieve/secretariële ervaring heeft;
• MBO-4/MBO-plus werk- en denkniveau heeft;
• kennis heeft van Office 365;
• communicatief vaardig is in woord en geschrift;
• zelfstandig werkend en punctueel is;
• goed kan plannen en organiseren en bekend is met ICT-hulpmiddelen die daarbij kunnen worden gebruikt;
• de hand niet omdraait voor allerlei hand- en spandiensten;
• een teamspeler is en kan reflecteren en relativeren.

Wat kun je van ons verwachten? 
Wij bieden een aantrekkelijke functie, voor 0,8 – 0,6 fte, met veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid in een prettige en collegiale werksfeer, waarin we open en transparant zijn, elkaar waarderen en intensief samenwerken. De functie wordt volgens de cao VO en het functiegebouw van OVO Service gewaardeerd in schaal 6. Werktijden zullen in ieder geval zijn elke werkdag dag vanaf 08.00 uur. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. 
 

Solliciteren

Met eventuele vragen kun je terecht bij Karen Sprenkeling,  manager financiën, via 075 6531056 of 06 30543268.

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien we je sollicitatie graag voor 14 mei 2021 tegemoet. Je richt je sollicitatie dan aan peno-ovo@ovo-zaanstad.nl.
 
Overige info
De eerste gesprekken vinden aansluitend plaats. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 ←Terug naar vacatures