;
P&O adviseur


OVO Zaanstad zoekt per direct een: P&O adviseur voor 32-40 uur per week.

Over de school
OVO Zaanstad staat voor buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. We verbinden theorie met praktijk, we bieden onderwijs op maat en we willen dat onze medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de maatschappij.

In totaal heeft OVO Zaanstad zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Onze 800 medewerkers zijn samen verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 6000 leerlingen. Elke leerling uit de regio bieden we een passende plek.

Functieomschrijving
Alle ruimte voor jouw P&O expertise
Sta jij als enthousiaste P&O adviseur voor vernieuwing en professionalisering? Wil je relevant werk doen bij een organisatie die het P&O vak uiterst serieus neemt? Maak kennis met OVO Zaanstad! Als Zaanse onderwijsorganisatie voor openbaar voortgezet onderwijs met 7 scholen hebben we de bijzondere taak om goed onderwijs te verzorgen voor ruim 6.000 leerlingen. Dat kan alleen met goed gekwalificeerde medewerkers die bijblijven in hun vak. Niet voor niets is ‘de lerende professional’ een van de hoofdpijlers in ons koersplan 2020-2025 ‘Ruimte voor leren’.

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs bij een organisatie die jouw expertise op waarde weet te schatten? OVO Zaanstad zoekt per direct een: P&O adviseur voor 32-40 uur per week.

Een mooi en uitdagend takenpakket
In je rol als allround P&O adviseur maak je deel uit van het deskundige team P&O OVO Service. Je werkt zelfstandig, maar trekt daarbij ook samen op met de twee andere allround P&O adviseurs, de teamleider P&O en de collega’s op de personeelsadministratie. Er staat je een mooi en uitdagend takenpakket te wachten:
• Voor directeuren, afdelingsleiders, teamleiders van OVO-service en het College van Bestuur ben je de allround adviseur en sparringpartner die thuis is op alle deelgebieden van het P&O-vak.
• Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt hen bij personeels- en organisatievraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de personeelsplanning, ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden en rechtspositie, functioneren en waarderen, scholings- en ontwikkelingsvraagstukken.
• We werken binnen OVO Zaanstad aan een nog hoger professionaliteitsniveau. Aan jou de taak een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het P&O-beleid en zorg te dragen voor de implementatie en uitvoering.
• Vanuit je P&O expertise neem je deel aan diverse interne en externe overleggen.

Functie-eisen
Stevige eisen voor een stevige P&O adviseur
Bij OVO Zaanstad krijg je als doorgewinterde P&O professional alle kans om met je kennis en ervaring het verschil te maken. Breng jij deze bagage mee?
• Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Heb je ervaring in het onderwijs? Dan heb je een streepje voor.
• Je kennis en ervaring reiken ver: van complexe verzuimproblematiek tot en met de toepassing van cao-regelingen.
• Als P&O adviseur weet je helder te communiceren: of het nu gaat om tekst voor een beleidsdocument, het uitdragen van je visie of om een gesprek waarin je collega’s aanspreekt op wat beter kan.
• Je beschikt over een goed analytisch vermogen en cijfermatig inzicht, hebt een flexibele instelling en gaat
als echte netwerker voor de samenwerking.
• De kerncompetenties die bij je functie passen, zijn: adviesvaardig, procesgericht en analytisch.Arbeidsvoorwaarden
Zo veel hebben we je te bieden
Bij OVO Zaanstad vragen we veel van je, maar daar staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover.
Behalve een aantrekkelijke functie binnen een sector waar je werk ertoe doet, bieden we je:
• Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste aanstelling (eerste jaar tijdelijk).
• Een salaris conform cao VO schaal 10.
• Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.
• Een Individueel Keuze Budget.
• Ruime vakantieregeling en ook in de toekomst de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Solliciteren
Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van het voortgezet onderwijs in Zaanstad? Zie jij je het helemaal zitten om
jouw stempel op ons P&O beleid te drukken? Dan horen we graag van je:
• Neem voor meer informatie contact op met Astrid de Leeuw, teamleider P&O: 06-57311497
of a.deleeuw@ovo-zaanstad.nl.
• Of nog beter: solliciteer direct. Reageer vóór donderdag 22 april 2021 via peno-ovo@ovo-zaanstad.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief en CV worden niet in behandeling genomen. De selectiegesprekken staan gepland op woensdag 12 mei 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures