;
Onderwijsassistenten C


Bertrand Russell college zoekt voor schooljaar 2021 - 2022 z.s.m. Onderwijsassistenten C.

Over de school
Het Bertrand Russell college is een school voor havo en atheneum in Krommenie met 1170 leerlingen. Er werken ongeveer honderd medewerkers. Dag in dag uit zetten wij ons in om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Het Bertrand Russell college: een geweldige schooltijd!
 
Hoofd, hart en handen
In een uitdagende en veilige omgeving verbinden we theorie en praktijk op alle niveaus en in alle onderwijssoorten. Door dit aanbod ontdekken leerlingen wat ze nodig hebben en  ontwikkelen zij zich breed: cognitief, creatief, fysiek én sociaal.
 
Structuur biedt ruimte
We spelen in op verschillen zodat we iedere individuele leerling de kans geven zijn dromen, ambities en talenten te realiseren. Dit maatwerk in leren vraagt om het doorbreken van bestaande structuren en het realiseren van nieuwe.
 
Docent als lerende professional
De docent is de professional die de leerling uitdaagt met activerende lesvormen in een inspirerende educatieve omgeving. Hij leert de leerling eigen keuzes te maken, ondersteunt en gidst de leerling.
 
Onze extra’s
Cambridge Engels, keuzelessen in klas 1 t/m 3, jaarlijks maatschappelijke themadagen, Bertrand Russell Tribunaal, digitale klassen, aangesloten bij Havisten Competent en Wetenschapsoriëntantie Nederland (WON).

Functieomschrijving
Buitengewoon goed onderwijs voor iedereen en een school waar alles nog mogelijk is. Daar staan wij voor bij het Bertrand Russell college. Wij zoeken z.s.m. onderwijsassistenten C, 1,7 FTE (tijdelijk tot 01-08-22 met uitloopmogelijkheid naar 01-08-2023).
Dit betreft een uitbreiding van FTE's die door tijdelijke NPO gelden worden gefinancierd (met mogelijkheid tot structurele formatie).

Algemene Typering
Gevarieerde en brede onderwijsondersteunende werkzaamheden waarbij op basis van eigen inzicht, interpretaties en overleg keuzes worden gemaakt. Instrueert en helpt leerlingen en grotere groepen leerlingen op aanwijzing van docenten. Persoonlijke aandacht en differentiatie vinden wij belangrijk. 

Specifieke Taken die vallen binnen Onderwijsassistent C:
 • Leerlingen begeleiden/helpen bij vakgerichte opdrachten i.o.v. docenten, zoals leesvaardigheidsondersteuning;
 • Lesopvang bij uitval a.d.h.v. studiewijzers of opdrachten van de docent;
 • Begeleid huiswerk laten maken; 
 • Surveilleren bij toetsen en examens;
 • Lesondersteuning tijdens de les, op uitnodiging en proactief;
 • In pauze pedagogisch surveilleren;  
 • Assisteren bij opvang uitgestuurde leerlingen.


Functie-eisen
Wij verwachten dat je goed kunt samenwerken met collega's en leerlingen en daarin het overleg zoekt. Verder beschik je over een flexibele instelling en pedagogische vaardigheden behorende bij 12-18 jarigen. Functieniveau: Werk- en denkniveau; mbo-niveau 3, 4. Net als wij sta je open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden en ben je in staat om goed met ouders en leerlingen om te gaan. Tot slot onderschrijf je onze visie dat je leert met en voor elkaar.

Verder verwachten wij:
 • Uitstekende sociale vaardigheden
 • Teamplayer
 • Aandacht voor innovatie
 • Digitaal handig
 • Empathisch vermogen
 • Zelfstandigheid
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, waar leerlingen en medewerkers een persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken die past bij hun aanleg, competenties en ambitie. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO, afhankelijk van de ervaring lesgeven en andere taken). Het aantal werkdagen zijn in overleg te bepalen en het betreft een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot structurele formatie.

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Wij zoeken bij voorkeur twee nieuwe collega's, geef in je reactie aan voor hoeveel uren per week je beschikbaar bent.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan vragen wij je je sollicitatiebrief voor 1 november 2021 te mailen naar: Femke Gerritsen,  f.gerritsen@bertrand.nl. Ook voor informatie of eventuele vragen kun je je wenden tot Femke Gerritsen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures