;
Onderwijs Assistent


Het Zuiderzee College zoekt voor schooljaar 2021 - 2022 z.s.m. een Onderwijs Assistent.

Over de school
Op het Zuiderzee College in Zaandam krijgen 622 leerlingen les in een modern en licht gebouw. We ontwikkelen talenten van onze leerlingen én onze medewerkers; onze leerlingen, medewerkers en ouders leren samen en we zijn verbonden met onze omgeving. Zo halen we het beste uit onszelf en elkaar.
 
Hoofd, hart en handen
Leerlingen ontwikkelen zich door denken, voelen én doen. Onze leerlingen leren daarom niet alleen ín de school, maar ook daarbuiten, met excursies, stages en bedrijfsbezoeken. Zo bereiden we onze leerlingen voor op de samenleving van vandaag en morgen.
 
Structuur biedt ruimte
We bieden onze leerlingen keuzes langs een duidelijke structuur. Daarbij kiezen ze de verbreding, verdieping of herhaling die bij hen past of volgen ze een vak op een hoger niveau. We geloven namelijk dat leerlingen gemotiveerd raken als ze zelf kunnen kiezen.

Docent als lerende professional
We bieden onze medewerkers de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. We delen onze kennis met elkaar en helpen elkaar zo steeds een beetje verder. Studenten zien we als volwaardige collega’s: wij leren van hen en zij leren van ons.
 
Onze medewerkers
De medewerkers van het Zuiderzee College kenmerken zich door een hoge betrokkenheid bij de leerlingen. Werken vanuit een positief pedagogisch klimaat is het uitgangspunt, waarbij we gewenst gedrag aanleren in een veilige omgeving door van en met elkaar te leren. Omdat leerlingen verschillend zijn, verschillend leren en omdat er per vak onderlinge verschillen zijn in te leren kennis en aan te leren vaardigheden, differentiëren docenten zoveel mogelijk. Op deze manier bieden we kansen voor elke leerling. Door de inzet van laptops en het ontwikkelen van blended learning, krijgen leerling zoveel mogelijk het onderwijs op maat aangeboden dat past bij hun onderwijsbehoeften en interesses.

Functieomschrijving
Jouw taak bestaat uit het assisteren in theorie en/of praktijklessen op het beroepsplein en bij buitenschoolse activiteiten.

Functie-eisen
Er is geen specifieke opleiding noodzakelijk, we gaan uit van minimaal een werkniveau op Mbo 4 niveau. Bij voorkeur een opleiding onderwijsassistent of ervaring als onderwijsasssistent.

Verder verwachten wij het volgende van je:
  • Uitstekende sociale vaardigheden;
  • Goede pedagogische kwaliteiten
  • Teamgeest;
  • De wil om samen te werken;
  • Empathisch vermogen.
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden:
  • Het betreft een tijdelijk (met uitzicht op vast) dienstverband tot en met 31 juli 2022. 
  • Datum indiensttreding met ingang van schooljaar 2021 - 2022;
  • Dienstverband van ca. 1,0 fte in overleg in te vullen.
Arbeidsvoorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 4, conform de cao VO. 
Voor alle medewerkers van OVO Zaanstad zijn de afspraken over hun arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao VO. Ook bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve verzekering. Kijk voor meer informatie op www.ovo-zaanstad.nl

Solliciteren
Overige info: 
Sluitingsdatum 16 augustus 2021, de eerste gesprekken vinden in de week van 23 augustus plaats.
 
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reageer dan zo snel mogelijk met motivatie en C.V. naar: Mw. L.I. Rijkhoff-Klip, l.klip@zuiderzee-college.nl
Inhoudelijke vragen over de functie kun je ook stellen aan: Mw. M. de Graaf, Afdelingsleider beroeps bovenbouw, m.degraaf@zuiderzee-college.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures