;
Medewerker Roosterbureau


Trias VMBO zoekt in verband met vervanging van een vertrekkende collega ivm interne doorstroom (schooljaar 2022-2023) een Medewerker Roosterbureau.

Over de school
Trias VMBO is een openbare VMBO-school in het noorden van de Zaanstreek en onderdeel van de Stichting OVO-Zaanstad.

Onze school telt ca. 1145 leerlingen en 145 personeelsleden en is daarmee een grote school. In onze school zijn alle leerlingen, ondanks verschillen in achtergrond, capaciteiten en karakter gelijk aan elkaar en is respect voor elkaar de belangrijkste waarde.

Hoofd, hart en handen
We werken met hoofd, hart en handen onderwijs waarbij theoretische kennis omgezet wordt in praktische opdrachten die aansluiten bij de belevingswereld van onze leerlingen. De omgeving speelt een rol bij de uitvoering van de opdrachten. Dit schooljaar werken al onze eerstejaars leerlingen met een laptop in de klas waardoor zij de ICT basisvaardigheden leren toepassen als startpunt om tijdens hun schoolloopbaan digitaal geletterd te worden. 
Het doel van hoofd, hart en handen onderwijs is leerlingen in toenemende mate hun eigen leerproces te laten sturen. We onderzoeken met leerlingen en met ouders wat daarvoor nodig is. We ontwikkelen situaties waar leren kan optreden door middel van het hoofd, hart of handen. Denk aan een doe opdracht tijdens wis­kunde. Alle klassen werken met een start-up: opstarten van de dag, activatie van het hoofd, hart en handen.

Structuur biedt ruimte
We zoeken met en voor elke leerling een leerroute die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. Onze leerlingen bouwen in vier jaar een loopbaandossier op, dat aansluit bij hun individuele talenten en passies. Onze docenten ondersteunen de brede ontwikkeling van de leerlingen en stimuleren hen op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
 
Docent als lerende professional
Wat geldt voor leerlingen, geldt ook voor onze collega’s. Zij krijgen de ruimte om te leren, te onderzoeken en te experimenteren en dus ook om fouten te maken. Alle medewerkers wordt actief scholing aangeboden, zowel door Trias VMBO als door de OVO Academie. Iedere docent is anders en heeft iets anders te bieden; dit wordt gezien, gewaardeerd en benut.
 
Onze extra’s
Havo-kansklas (i.s.m. Bertrand Russell College), H3O-klas, Trias BusinessPoint, BouleVaart, turboroute economie, maatschappelijke stages, beroepsoriënterende stages.

Functieomschrijving
Als (dag-)roostermaker richt je je voornamelijk op het muteren en actueel houden van het dagrooster. Daarnaast maak je de roosters voor specifieke onderwijsactiviteiten, zoals toetsweken, excursies, projecten en andere bijzondere activiteiten. Het bijhouden van de gerealiseerde onderwijstijd behoort eveneens tot je taken. Je levert door ondersteunende werkzaamheden ook een bijdrage aan het opmaken van het jaarrooster. Trias werkt met het roosterprogramma Untis (op termijn met Zermelo) en verder met onder meer Magister en Office 365.
 

Functie-eisen
Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van tenminste een relevant MBO-4 diploma;
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in het werken met geautomatiseerde roosterprogramma's. Ervaring met Untis of Zermelo is een pré;
  • Je hebt kennis van de regels en criteria die gelden voor het opstellen van roosters;
  • Je bent inzetbaar voor 21 uur per week, met voorkeur qua werkdagen voor maandag/ woensdag en vrijdag van 07.30 - 15.00 uur;
  • Je bent ICT-vaardig;
  • Je bent secuur en hebt oog voor detail;
  • Je bent communicatief vaardig.
Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden een aantrekkelijke functie met veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid in een prettige en collegiale werksfeer, waarin we open en transparant zijn, elkaar waarderen en intensief samenwerken. De functie wordt volgens de cao VO en het functiegebouw van OVO Service gewaardeerd in schaal 6 / 7 (min € 1.954 tot max € 3.114,- bruto per maand), afhankelijk van ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, in de loop van het schooljaar wordt geëvalueerd of de benoeming kan worden verlengd.


 

Solliciteren
Contactpersoon
Met eventuele vragen kun je terecht bij Astrid Ploeger, hoofd Facilitaire en Pedagogische ondersteuning, via 075 - 6478810 of a.ploeger@triasvmbo.nl
 
Solliciteren
Herken je je in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien we je sollicitatie graag vóór 10 juni tegemoet. Je richt je sollicitatie dan aan info@triasvmbo.nl. De sollicitatiegesprekken vinden aansluitend zo spoedig mogelijk plaats.
 
Wij werven graag zelf en stellen er geen prijs op dat wervingsbureau’s reageren.
 ←Terug naar vacatures