;
Facilitair medewerker D


Het Trias vmbo zoekt een Facilitair medewerker D.

Over de school
Trias VMBO is een openbare VMBO-school in het noorden van de Zaanstreek en onderdeel van de Stichting OVO-Zaanstad.

Onze school telt ca. 1.100 leerlingen en 145 personeelsleden en is daarmee een mooie grote school met goede faciliteiten. In onze school zijn alle leerlingen, ondanks verschillen in achtergrond, capaciteiten en karakter gelijk aan elkaar en is respect voor elkaar de belangrijkste waarde. Onder leiding van een afdelingsleider kom je op Trias in een docententeam van ca. 20 docenten. 

Hoofd, hart en handen
We werken met hoofd, hart en handen onderwijs waarbij theoretische kennis omgezet wordt in praktische opdrachten die aansluiten bij de belevingswereld van onze leerlingen. De omgeving speelt een rol bij de uitvoering van de opdrachten. Dit schooljaar werken al onze eerste, tweede en derde jaars leerlingen met een laptop in de klas waardoor zij de ICT basisvaardigheden leren toepassen als startpunt om tijdens hun schoolloopbaan digitaal geletterd te worden.  
Het doel van hoofd, hart en handen onderwijs is leerlingen in toenemende mate hun eigen leerproces te laten sturen. We onderzoeken met leerlingen en met ouders wat daarvoor nodig is. We ontwikkelen situaties waar leren kan optreden door middel van het hoofd, hart of handen. Denk aan een doe opdracht tijdens wis­kunde. 

Structuur biedt ruimte
We zoeken met en voor elke leerling een leerroute die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. Onze leerlingen bouwen in vier jaar een loopbaandossier op, dat aansluit bij hun individuele talenten en passies. Onze docenten ondersteunen de brede ontwikkeling van de leerlingen en stimuleren hen op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
 
Docent als lerende professional
Wat geldt voor leerlingen, geldt ook voor onze collega’s. Zij krijgen de ruimte om te leren, te onderzoeken en te experimenteren en dus ook om fouten te maken. Alle medewerkers wordt actief scholing aangeboden. Trias biedt de medewerkers voldoende ontwikkelmogelijkheden. Nieuwe collega’s worden op Trias gedurende een 3-jarig traject begeleid.Iedere docent is anders en heeft iets anders te bieden; dit wordt gezien, gewaardeerd en benut.
 
Onze extra’s
Havo-kansklas (i.s.m. Bertrand Russell College), Cambridge Engels, Vakmavo, Sterk Techniek Onderwijs, stapelen van basis naar kader.

Functieomschrijving
Het Trias vmbo zoekt  een Facilitair medewerker D, 1 fte. In te vullen als DUO baan maar ook geschikt voor een fulltime kracht.

Afdeling
Als facilitair medewerker maak je deel uit van het team Facilitaire en Pedagogische Ondersteuning onder leiding van een teamleider. Naast  de facilitair medewerkers bestaat het team uit een huismeester, een onderhoudsmedewerker en een receptionist. De dagelijkse aansturing op de werkvloer is in handen van de huismeester.

Omschrijving
Als facilitair medewerker houd je toezicht tijdens pauzes en tussenuren en begeleid je leerlingen tijdens de milieudienst. Tevens word je ingezet bij evenementen (ouderavonden, informatieavonden, diplomeringen, etc.) en de voorbereiding daarop. Daarnaast voer je ondersteunende taken uit zoals voorbereiding bij grote en kleine evenementen, beheren van kluisjes en het verlenen van technische ondersteuning. Ook ben je  binnen onze school BHV-er/EHBO-er. Indien je hiervoor geen diploma’s hebt, faciliteren wij de opleidingsmogelijkheden.
 
We zijn op zoek naar een volledige 1,0 fte. In te vullen door een kracht of door twee in de vorm van een DUO baan. Onder een DUO baan verstaan wij een functie ingevuld door twee collega’s ieder parttime en samen verantwoordelijk voor de resultaten en werkzaamheden die behoren bij één functie. Je vormt een team binnen één functie. Een flexibele instelling is bij een DUO baan belangrijk (elkaar vervangen tijdens verlof e.d. is essentieel).  Maar als enthousiaste ervaren kracht word je ook van harte uitgenodigd als fulltimer te solliciteren.

 

Functie-eisen
Gevraagde competenties, opleiding en ervaring:
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep;
 • Pedagogisch kunnen handelen;
 • Zelfredzaam/ initiatiefrijk/ aanpakker;
 • Servicegericht;
 • Flexibel in werktijden (incidenteel wordt ook gevraagd op avonden en of in de weekenden beschikbaar te zijn).

Verder verwachten wij:
 • Uitstekende sociale vaardigheden;
 • Teamgeest;
 • De wil om te innoveren;
 • Empathisch vermogen.
Arbeidsvoorwaarden
Wat kan je van ons verwachten?
We bieden je een aantrekkelijke functie met veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid. De werksfeer bij Trias is prettig en collegiaal: we zijn transparant, waarderen elkaar en werken intensief samen.

Voorwaarden
 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 1,0 fte (5 werkdagen per week vanaf 7.30/8.00 uur) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De CAO voor het voortgezet onderwijs is van toepassing.
 • De functie is ingeschaald in schaal 4 (maximaal € 2.692,- bruto per maand). Daarnaast bouw je vakantiegeld (8,33% ) én een eindejaarsuitkering (8%) op.
 • Er is sprake van vastgestelde vakanties, die nagenoeg gelijk lopen met de schoolvakanties van de leerlingen.
 • O.a. een fietsplan en een aantrekkelijk korting voor bedrijfsfitness is een van de arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?
Meer informatie over Trias en ons onderwijs vind je op www.triasvmbo.nl.

Solliciteren
Belangstelling? Solliciteren!
Herken je je in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan je bondige sollicitatiebrief en je cv. We ontvangen je sollicitatie graag vóór zondag 4 juni via info@triasvmbo.nl.
Voor meer informatie over de functie en het Trias kun je contact opnemen met de teamleider, Astrid Ploeger 075-6478810.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 ←Terug naar vacatures