;
Docent Wiskunde eerste graad


Bertrand Russell college zoekt een Docent Wiskunde eerste graad.

Over de school
Onderwijs op het Bertrand Russell college staat al 50 jaar voor meer dan alleen een diploma. Krachtige kenmerken van ons onderwijs zijn de positieve sfeer, de persoonlijke aandacht en de vele kansen die geboden worden binnen een breed aanbod. De ruim 100 medewerkers zijn zeer betrokken en bieden graag de ondersteuning en begeleiding die leerlingen nodig hebben. 
 
Het Bertrand Russell college is een openbare school voor havo en atheneum, waar rond de 1200 leerlingen onderwijs volgen. De school is gevestigd in twee schoolgebouwen aan de Erasmusstraat in Krommenie. We hebben al jaren examenresultaten die op of boven het landelijk gemiddelde liggen.
Leerlingen hebben keuzevrijheid bij het volgen van flex-modules aan het begin en einde van de dag. Hierbij werken we in kleine groepen, waarbij gekozen kan worden voor verdieping, verbreding en ondersteuning. Naast de reguliere vakken wordt aandacht besteed aan wetenschapsontwikkeling (WON), tweetalig onderwijs (TTO), filosofie, debatteren, internationalisering, theaterlessen, bèta in de onderbouw (STEAM), sportlessen (BSM) en nog veel meer. Leerlingen zijn erg tevreden over hun mentor en de begeleiding die ze krijgen als het even tegen zit.
 
Onze missie en visie op onderwijs
Op het Bertrand Russell college is alles nog mogelijk. We halen het maximale uit iedere leerling en we vinden het belangrijk dat leerlingen zich thuis voelen op onze prettige ambitieuze school. Het leren van leerlingen staat centraal zodat leerlingen hun talenten ontdekken en ontwikkelen.
 
Leerlingen volgen op het Bertrand Russell college hoogwaardige inspirerende en interactieve lessen en krijgen op maat begeleiding van betrokken en inhoudelijk sterke professionals. Hiervoor combineren wij moderne lessen (blended learning) met persoonlijke aandacht en bieden we veel keuzes om steeds meer eigenaarschap bij leerlingen te ontwikkelen. Dit stimuleert onze leerlingen. 
 
Deze stimulans en het inspelen op de constant veranderende mogelijkheden op de toekomstige arbeidsmarkt en maatschappij, dragen bij aan de brede ontwikkeling van onze leerlingen. 
Naast het leren op school, leren onze leerlingen ook veel buitenschools door culturele, maatschappelijke, sportieve, creatieve en internationale activiteiten. 
 
De combinatie van theorie en praktijk is een succesfactor voor het behalen van een diploma op het Bertrand Russell college. De samenwerking met hbo’s en universiteiten zorgt voor bovengemiddelde resultaten van onze leerlingen tijdens de vervolgopleiding. We zijn dan ook erg trots op onze leerlingen en medewerkers. 
 
Werken op het Bertrand
We streven ernaar dat medewerkers zich zo snel mogelijk bij ons thuisvoelen en vertrouwd raken met de cultuur van de school. Nieuwe docenten, ervaren of onervaren, worden in het eerste jaar op school begeleid door een werkplekbegeleider of een docentenbegeleider. Aan de hand van een introductieprogramma op de eerste schooldag en themabijeenkomsten in de loop van het jaar worden nieuwe docenten wegwijs gemaakt in ons onderwijs. Dit is naast de vakinhoudelijke begeleiding vanuit de sectie waar de docent deel van uitmaakt.
Nieuwe docenten worden minimaal twee keer per jaar geobserveerd tijdens de les, waarna altijd nabespreking plaatsvindt. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor deelname aan extra cursussen of workshops.

Functieomschrijving
'Een geweldige schooltijd' daar staan wij voor bij het Bertrand Russell college. Als docent wiskunde lever jij daaraan een bijdrage met aansprekende lessen voor onze havo en atheneum leerlingen. 
 
Persoonlijke aandacht en differentiëren vinden wij belangrijk. Wij verwachten dat je makkelijk schakelt en daarbij zowel op je didactische als je pedagogische vaardigheden kunnen vertrouwen. 
 
Binnen de vaksectie heb je een actieve rol in het initiëren en ontwikkelen van onderwijs dat past bij onze leerlingen.
 
Ervaring als mentor is een pre.

Functie-eisen
De lessen worden geven aan alle leerjaren en ervaring met examenklassen havo en atheneum is een pre! E.e.a. passend bij de ontwikkelingen op school.

Verder:
  • Beschik je over uitstekende sociale vaardigheden
  • Ben je een teamplayer
  • Heb je aandacht / de wil om te innoveren
  • Ben je digitaal handig
  • Heb je empathisch vermogen

 Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, waar leerlingen en medewerkers een persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken die past bij hun aanleg, competenties en ambitie. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO LB/ LC/LD afhankelijk van de ervaringen met het lesgeven. Je bent werkzaam op 4 tot 5 dagen en het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie en/of vragen hebt, dan kan je contact opnemen met/ de sollicitatiebrief zo snel mogelijk mailen naar: Sandra Campos (rector) via s.campos@bertrand.nl.

Je kunt ons ook bellen op 075-6210426.

Bij eventuele vragen over de functie kan er ook contact worden opgenomen met: Sandra Campos (rector) via s.campos@bertrand.nl of Gertjan Klijn (voorzitter vaksectie wiskunde) via g.klijn@bertrand.nl.

Gesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats na het ontvangen van de sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!
Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.←Terug naar vacatures