;
Docent Wiskunde


ISK Zaanstad zoekt voor schooljaar 2023-2024 een Docent Wiskunde.

Over de school
De Internationale Schakelklas (ISK) Zaanstad bestaat sinds 1976. Het is een school voor nieuwkomers in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar die het Nederlands niet of onvoldoende beheersen. De ISK is een voorziening voor de regio Zaanstreek (gemeente Zaanstad, Oostzaan en Wormerland), valt onder de stichting OVO-Zaanstad en is een openbare school. De nadruk ligt op het op maat aanbieden van intensief (taal)onderwijs en kennis van de Nederlandse samenleving waardoor leerlingen snel geschakeld kunnen worden naar het reguliere Nederlandstalige onderwijs en daarop goed voorbereid zijn. 

Hoofd, Hart, Handen
De ISK biedt een uitdagend pedagogisch klimaat waarin de leerling gestimuleerd wordt om zich met al zijn capaciteiten en talenten, optimaal te ontwikkelen. In alle lessen zijn socialisatie en persoonsvorming aan de orde, immers kennismaking met de kernwaarden van de Nederlandse samenleving bereidt de leerling voor op een plaats in die samenleving. Een plaats die vrijheid biedt en verantwoordelijkheid vraagt.

Functieomschrijving
ISK Zaanstad zoekt een Docent Wiskunde, ingangsdatum dienstbetrekking augustus 2023 of eerder. Dit wegens uitbreiding van het aantal leerlingen.

Als docent wiskunde geef je les aan leerlingen uit verschillende landen en culturen. Vaak spreken leerlingen nog geen Nederlands en hebben ze op verschillende niveaus wiskunde gevolgd in het land van herkomst.

Gezocht voor ons: Wij, leerlingen afkomstig uit de gehele wereld, zoeken een wiskunde docent die ons wiskunde les wil geven op verschillende niveaus.
 
Wie zijn wij:
Wij zijn leerlingen van ISK Zaanstad, die onze capaciteiten en talenten optimaal willen inzetten voor het leren van de Nederlandse taal, kennis en vaardigheden en de Nederlandse normen en waarden.  
 
Wat wij vragen:
Je wordt enthousiast van ons, nieuwkomers van 12 tot en met 18 jaar.
Je bent flexibel, want elke onderwijsdag op de ISK is anders.
Je hebt affiniteit met NT-2 onderwijs.
 

Functie-eisen
Je hebt ervaring als 2e graads docent en interesse om ook les te geven aan leerlingen die uitstromen in de bovenbouw Havo/VWO.
Je zorgt voor een goed pedagogisch en didactische klimaat waarin de leerling zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. 
Binnen onze sectie denk je mee over goed onderwijs, gedifferentieerde werkvormen en bijbehorende leermiddelen.
 
Wat de school vraagt
Je bent in het bezit van een 2e graads en hebt affiniteit met het eerstegraads gebied of 1e graads onderwijsbevoegdheid wiskunde. 
Je staat open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden. 

Verder verwachten wij:
 • Goede sociale vaardigheden;
 • Goed kunnen differentiëren;
 • Oog hebben voor de individu;
 • Goed kunnen samenwerken in een team;
 • Flexibiliteit;
 • Empathisch vermogen;
 • Sterk klassenmanagement.
Wat bieden wij:
 • Een uitdagende werkomgeving;
 • Een veelzijdige baan;
 • Een aanstelling op additionele gelden met uitzicht op verlenging;
 • Een fijn en behulpzaam team;
 • Werkdagen in overleg;
 • Salaris conform CAO-VO afhankelijk van de ervaring met lesgeven en andere taken.
Arbeidsvoorwaarden
Dit kun je van ons verwachten
Het is prettig werken bij ISK Zaanstad. In een uitdagende werkomgeving werk je samen met een fijn en behulpzaam team. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn gunstig:
 • Salaris conform CAO-VO, afhankelijk van de ervaring met lesgeven en andere taken;
 • Het betreft een tijdelijk dienstvervand;
 • Aantal werkdagen – afhankelijk van het aantal fte - totaal 21 lesuren van 60 minuten. 


Solliciteren
Dit is je kans
Wil je een bijdragen leveren aan hun nieuwe toekomst van onze leerlingen in Nederland? Stuur uiterlijk vrijdag 31 maart je sollicitatiebrief naar c.foe-a-man@isk-zaanstad.nl. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar hetzelfde e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs. Delen wel!
Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.←Terug naar vacatures