;
Docent Nederlands


Bertrand Russell college zoekt voor schooljaar 2021 - 2022 een docent Nederlands.

Over de school
Het Bertrand Russell college is een school voor havo en atheneum in Krommenie met 1170 leerlingen. Er werken ongeveer honderd medewerkers. Dag in dag uit zetten wij ons in om onze leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Het Bertrand Russell college: een geweldige schooltijd!
 
Hoofd, hart en handen
In een uitdagende en veilige omgeving verbinden we theorie en praktijk op alle niveaus en in alle onderwijssoorten. Door dit aanbod ontdekken leerlingen wat ze nodig hebben en  ontwikkelen zij zich breed: cognitief, creatief, fysiek én sociaal.
 
Structuur biedt ruimte
We spelen in op verschillen zodat we iedere individuele leerling de kans geven zijn dromen, ambities en talenten te realiseren. Dit maatwerk in leren vraagt om het doorbreken van bestaande structuren en het realiseren van nieuwe.
 
Docent als lerende professional
De docent is de professional die de leerling uitdaagt met activerende lesvormen in een inspirerende educatieve omgeving. Hij leert de leerling eigen keuzes te maken, ondersteunt en gidst de leerling.
 
Onze extra’s
Cambridge Engels, keuzelessen in klas 1 t/m 3, jaarlijks maatschappelijke themadagen, Bertrand Russell Tribunaal, digitale klassen, aangesloten bij Havisten Competent en Wetenschapsoriëntantie Nederland (WON).

Functieomschrijving
Buitengewoon goed onderwijs voor iedereen en een school waar alles nog mogelijk is. Daar staan wij voor bij het Bertrand Russell college. Als docent Nederlands lever jij daaraan een bijdrage met aansprekende lessen voor onze havo- en atheneumleerlingen in de onderbouw en bovenbouw (inclusief examenklassen). 
 
Persoonlijke aandacht en differentiatie vinden wij belangrijk. Wij verwachten dat je gemakkelijk schakelt, waarbij wij zowel op je didactische als pedagogische vaardigheden kunnen vertrouwen. 
 
Binnen de vaksectie heb je een actieve rol gericht op samenwerken
Ervaring als mentor heeft onze voorkeur.
 

Functie-eisen
Eerstegraads Nederlands
Ervaring met examenklassen havo en atheneum
Passen bij de ontwikkelingen op school
 
Overig:
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Teamplayer
  • Aandacht voor innovatie
  • Digitaal handig
  • Empathisch vermogen
  • Zelfstandigheid
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, waar leerlingen en medewerkers een persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken die past bij hun aanleg, competenties en ambitie.

De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO. De salarisschaal wordt in nader overleg vastgesteld, net als het aantal werkdagen (4 tot 5 werkdagen). Je geeft les aan: onder- en bovenbouw, examenklassen, Havo, Atheneum en de Havokansklas (M/T).

 

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan vragen wij je je sollicitatiebrief uiterlijk 10 mei te mailen naar Sandra Campos (rector) via s.campos@bertrand.nl.
 
Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met:
Sandra Campos (rector) via s.campos@bertrand.nl of Corrine Buijs (voorzitter vaksectie Nederlands bovenbouw) via c.buijs@bertrand.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Voor achtergrondinformatie over onze school verwijzen we je naar onze website.←Terug naar vacatures