;
Docent NaSk


Wij zoeken op het Zuiderzee college per 1 augustus 2024 een docent NaSk voor de onder- en bovenbouw. 

Over de school
Op het Zuiderzee College in Zaandam krijgen 580 leerlingen les in een modern en licht gebouw. We ontwikkelen talenten van onze leerlingen én onze medewerkers; onze leerlingen, medewerkers en ouders leren samen en we zijn verbonden met onze omgeving. Zo halen we het beste uit onszelf en elkaar.
 
Hoofd, hart en handen
Leerlingen ontwikkelen zich door denken, voelen én doen. Onze leerlingen leren daarom niet alleen ín de school, maar ook daarbuiten, met excursies, stages en bedrijfsbezoeken. Zo bereiden we onze leerlingen voor op de samenleving van vandaag en morgen.
 
Structuur biedt ruimte
We bieden onze leerlingen keuzes langs een duidelijke structuur. Daarbij kiezen ze de verbreding, verdieping of herhaling die bij hen past of volgen ze een vak op een hoger niveau. We geloven namelijk dat leerlingen gemotiveerd raken als ze zelf kunnen kiezen.

Docent als lerende professional
We bieden onze medewerkers de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces. We delen onze kennis met elkaar en helpen elkaar zo steeds een beetje verder. Studenten zien we als volwaardige collega’s: wij leren van hen en zij leren van ons.
 
Onze medewerkers
De medewerkers van het Zuiderzee College kenmerken zich door een hoge betrokkenheid bij de leerlingen. Werken vanuit een positief pedagogisch klimaat is het uitgangspunt, waarbij we gewenst gedrag aanleren in een veilige omgeving door van en met elkaar te leren. Omdat leerlingen verschillend zijn, verschillend leren en omdat er per vak onderlinge verschillen zijn in te leren kennis en aan te leren vaardigheden, differentiëren docenten zoveel mogelijk. Op deze manier bieden we kansen voor elke leerling. Door de inzet van laptops en het ontwikkelen van blended learning, krijgen leerling zoveel mogelijk het onderwijs op maat aangeboden dat past bij hun onderwijsbehoeften en interesses.

Functieomschrijving
Wij zoeken op het Zuiderzee college per 1 augustus 2024 een docent NaSk voor de onder- en bovenbouw.  Je geeft 4 dagen per week les aan de basis, kader en theoretische leerwegen.

Als docent bij het Zuiderzee college weet je het onderwijsproces zo te begeleiden dat leerlingen gestimuleerd worden om zelf actief mee te doen. Niet alleen ín de les, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld bij schoolactiviteiten. In goed Nederlands: jij slaagt erin om leerlingen zowel binnen als buiten het lokaal in beweging te krijgen. 
 
Zelf sta je niet stil. De vernieuwing van het onderwijs heeft je aandacht en daar wil je graag actief aan meewerken. Zo denk je binnen de sectie mee over de ontwikkeling van onderwijs, leermiddelen, lesmateriaal en toetsen, alsmede het bevorderen van een herkenbaar pedagogisch klimaat. Jouw passie voor het vak draag je binnen en buiten de school met veel enthousiasme uit.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een 2e-graads onderwijsbevoegdheid. Daarnaast heb je ervaring en/of affiniteit met leerlingen in het VMBO. Je weet met gevarieerde en innovatieve lessen aan te sluiten bij leerlingen. Net als wij sta je open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden en ben je in staat om goed met ouders en leerlingen om te gaan. Tot slot onderschrijf je onze visie.

Verder verwachten wij:
✔ Uitstekende sociale vaardigheden
✔ Teamgeest
✔ De wil om te innoveren
✔ Empathisch vermogen
✔ Sterk klassenmanagement
 
 Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
✔ Je kunt rekenen op een uitdagende werkomgeving
✔ Je komt in een gezellig en behulpzaam team
✔ Salaris conform CAO-VO (LB of LC schaal min. €3301 max. €5862)
✔ Het Zuiderzee College heeft een arbeidsmarkttoeslag van 5,25%

OVO Zaanstad
Je wordt onderdeel van een uitgebreid netwerk. Zuiderzee College maakt deel uit van OVO Zaanstad, het schoolbestuur van zeven openbare middelbare scholen in Zaanstad. Binnen OVO Zaanstad heb je de mogelijkheid om je Individueel Keuzebudget (IKB) te benutten, zowel in tijd als in geld. Bovendien bieden we bedrijfsfitness, een fietsenplan en een collectieve ziektekostenverzekering aan.

Solliciteren
Herken je je in het geschetste profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan je bondige sollicitatiebrief en cv via Lilian Rijkhoff-Klip (managementassistent), via l.klip@zuiderzee-college.nl.
 
Dat kan tot 22 juni 2024. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Mustapha Bouja (afdelingsleider bovenbouw TL), via m.bouja@zuiderzee-college.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures