;
Docent Nask


Trias VMBO zoekt per direct wegens vervanging een Docent Nask.

Over de school
Trias VMBO in Krommenie biedt 1203 leerlingen vmbo-onderwijs in alle leerwegen op basis van veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onze leerlingen krijgen de ruimte om op een zorgvuldige manier hun richting te ontdekken. Tegelijkertijd zorgen onze gedifferentieerde lessen er voor dat onze leerlingen uitgedaagd worden.
 
Hoofd, hart en handen
We werken met hoofd, hart en handen onderwijs waarbij theoretische kennis omgezet wordt in praktische opdrachten die aansluiten bij de belevingswereld van onze leerlingen. De omgeving speelt een rol bij de uitvoering van de opdrachten. Dit schooljaar werken al onze eerstejaars leerlingen met een laptop in de klas waardoor zij de ICT basisvaardigheden leren toepassen als startpunt om tijdens hun schoolloopbaan digitaal geletterd te worden. 
Het doel van hoofd, hart en handen onderwijs is leerlingen in toenemende mate hun eigen leerproces te laten sturen. We onderzoeken met leerlingen en met ouders wat daarvoor nodig is. We ontwikkelen situaties waar leren kan optreden door middel van het hoofd, hart of handen. Denk aan een doe opdracht tijdens wis­kunde. Alle klassen werken met een start-up: opstarten van de dag, activatie van het hoofd, hart en handen.

Structuur biedt ruimte
We zoeken met en voor elke leerling een leerroute die past bij zijn of haar mogelijkheden en wensen. Onze leerlingen bouwen in vier jaar een loopbaandossier op, dat aansluit bij hun individuele talenten en passies. Onze docenten ondersteunen de brede ontwikkeling van de leerlingen en stimuleren hen op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
 
Docent als lerende professional
Wat geldt voor leerlingen, geldt ook voor onze collega’s. Zij krijgen de ruimte om te leren, te onderzoeken en te experimenteren en dus ook om fouten te maken. Alle medewerkers wordt actief scholing aangeboden, zowel door Trias VMBO als door de OVO Academie. Iedere docent is anders en heeft iets anders te bieden; dit wordt gezien, gewaardeerd en benut.
 
Onze extra’s
Havo-kansklas (i.s.m. Bertrand Russell College), H3O-klas, Trias BusinessPoint, BouleVaart, turboroute economie, maatschappelijke stages, beroepsoriënterende stages.

Functieomschrijving
Buitengewoon goed onderwijs voor iedereen. Daar staan wij voor bij Trias. Als docent Nask lever jij daaraan een bijdrage met heldere lessen voor de onder- dan wel bovenbouw. Je hebt daarbij altijd oog voor het kind achter de leerling en weet iedereen in de klas aan te spreken op zijn of haar talent. 

Jij weet het onderwijsproces zo te begeleiden dat leerlingen gestimuleerd worden om zelf actief mee te doen. Niet alleen ín de les, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld bij schoolactiviteiten. In goed Nederlands: jij slaagt erin om leerlingen zowel binnen als buiten het lokaal in beweging te krijgen. 

Zelf sta je überhaupt niet stil. De vernieuwing van het onderwijs heeft je aandacht en daar wil je graag actief aan meewerken. Zo denk je binnen de sectie mee over de ontwikkeling van leermiddelen, lesmateriaal en toetsen, alsmede het bevorderen van een herkenbaar pedagogisch klimaat. Jouw passie voor het vak draag je binnen en buiten de school met veel enthousiasme uit. 

Functie-eisen
Je bent in het bezit van of studeren voor een 2e graads onderwijsbevoegdheid Nask. 
Je weet met gevarieerde lessen aan te sluiten bij leerlingen in deze klassen. Net als wij sta je open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden en ben je in staat om goed met ouders en leerlingen om te gaan. Tot slot onderschrijf je onze visie dat je leert met en voor elkaar.

Verder verwachten wij:
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Teamgeest
  • De wil om te innoveren
  • Empathisch vermogen
  • Sterk klassenmanagement
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
  • Een tijdelijk dienstverband tot en met uiterlijk 31 juli 2022 (met uitzicht op vast) van 0,6 - 1,0 fte;
  • Aantal werkdagen in overleg;
  • Salaris conform schaal CAO VO,X LB/ LC (bij voldoende ervaring en inschatting dat een kandidaat LC-taken kan uitvoeren is LC-docent functie mogelijk);
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Voortgezet Onderwijs.


Solliciteren
Informatie
Meer informatie over Trias is te vinden op www.triasvmbo.nl en op www.ovo-zaanstad.nl.
 
Procedure
Reageren kan tot 23 januari 2022 middels het sturen van je motivatie plus CV naar info@triasvmbo.nl.
Gesprekken vinden aansluitend plaats.

Bij vragen over de functie kan er contact worden opgenomen met: j.kramer@triasvmbo.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!
Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.←Terug naar vacatures