;
Docent LO


Het Saenredam zoekt een Docent lichamelijke opvoeding.

Over de school
Het Saenredam is dé school voor mavo en havo in Zaandijk waar 678 leerlingen zich thuis voelen, met plezier naartoe gaan en hun diploma halen. Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en maken graag het verschil. Wij geloven dat je samen verder komt. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

De samenleving verandert sneller dan het onderwijs. Het Saenredam biedt daarom programma’s die passen bij wat de leerlingen motiveert én die inspelen op de veranderende maatschappij. We leiden op, met oog voor de belangrijkste vaardigheden die onze tijd vraagt (de 21st century skills): samenwerken, creativiteit, ICT-geletterdheid, communiceren, probleemoplossend vermogen, kritisch denken en sociale en culturele vaardigheden. 

Met ons onderwijsconcept ‘Samen vorm geven aan de toekomst, groei door keuze’ creëren we een nieuwe dynamiek tussen docenten en leerlingen, maar ook tussen de school, ouders en de maatschappij. We leiden kritische en mondige burgers op, die met voldoende kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen hun weg in die veranderende samenleving vinden. Het Saenredam is een school die verbinding zoekt en waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn, zowel leerlingen als medewerkers.

Functieomschrijving
Het Saenredam is een unieke school en aan het groeien. Vanwege deze uitbreiding zijn we op zoek naar nieuw talent. Ben jij diegene die enthousiast wordt van onze mavo-havo doelgroep, wil helpen bij de ontwikkeling van onze groeiende school en ons leuke team wil versterken? Wees welkom!

We zijn een mavo-havo school met een 2-jarige heterogene brugklas. Daarna gaan leerlingen door in onze mavo of havo. De vacature geldt voor diverse klassen uit de onder- en bovenbouw. Tot de mogelijkheden behoren ook een mentoraat en les in mediteren.  

We bieden onze leerlingen onderwijs waarin jij als docent lichamelijke oefening zorgt voor veelzijdig bewegingsonderwijs. Op die manier leg je de basis voor een gezonde levensstijl voor de leerlingen, ook in de toekomst. 
Op Het Saenredam krijgen leerlingen ook onderwijs op gebied burgerschapsvorming (denk aan debatvaardigheden, filosofie, humanistische vorming). Burgerschapsvorming is in onze visie zo cruciaal dat we hier veel gewicht aan willen geven. We leiden kritische burgers op die niet bang zijn om zaken ter discussie te stellen. Daarnaast willen we vooral ook veel aandacht besteden aan inclusiviteit. We willen werken aan empathie. Debatteren, drama, en Deep Democracy ondersteunen dit.

De vacature betreft een combinatie van eigen uren en ziektevervanging. De aanstelling geldt daarom grotendeels tot de zomervakantie.

 

Functie-eisen
Wat vragen wij van jou? Naast een lesbevoegdheid voor het vak lichamelijke oefening, hopen wij dat je met veel enthousiasme en passie voor het vak samen met ons het onderwijs op Het Saenredam verder vorm wilt geven. 
 Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou:
  • Als je bij ons start, krijg je goede begeleiding van je (vakgebieds)collega’s.
  • Ontwikkelmogelijkheden zowel op persoonlijk vlak als wel in je vakgebied. 
  • Vrijheid om het programma LO mede invulling te geven.
  • Werken in een leuke omgeving met een klein en betrokken team.
  • Gezellige teamactiviteiten  zoals vrijdagmiddagborrel, kookworkshops, pub quiz, kennismakingsontbijt etc.
  • Bij ons kun je zijn, wie je bent!
Aanvullend:
Salaris in overleg conform CAO VO - LB € 3.001 -  € 4.573,-/ LC € 3.019 - € 5.329,-
Aantal werkdagen in overleg.
 
 

Solliciteren
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reacties via de mail z.s.m. of uiterlijk voor 21 december 2023 aan Tineke Keuning (afdelingsleider), via Administratie@saenredam.nl.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan: Tineke Keuning (afdelingsleider), via Administratie@saenredam.nl.

De gesprekken vinden plaats in overleg en volgens beschikbaarheid van de kandidaat, zo snel mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel. Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.
 ←Terug naar vacatures