;
Docent LO


ISK Zaanstad zoekt wegens uitbreiding een Docent LO.

Over de school
De Internationale Schakelklas (ISK) Zaanstad bestaat sinds 1976. Het is een school voor nieuwkomers in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar die het Nederlands niet of onvoldoende beheersen. De ISK is een voorziening voor de regio Zaanstreek (gemeente Zaanstad, Oostzaan en Wormerland), valt onder de stichting OVO-Zaanstad en is een openbare school. De nadruk ligt op het op maat aanbieden van intensief (taal)onderwijs en kennis van de Nederlandse samenleving waardoor leerlingen snel geschakeld kunnen worden naar het reguliere Nederlandstalige onderwijs en daarop goed voorbereid zijn. 

Hoofd, Hart, Handen
De ISK biedt een uitdagend pedagogisch klimaat waarin de leerling gestimuleerd wordt om zich met al zijn capaciteiten en talenten, optimaal te ontwikkelen. In alle lessen zijn socialisatie en persoonsvorming aan de orde, immers kennismaking met de kernwaarden van de Nederlandse samenleving bereidt de leerling voor op een plaats in die samenleving. Een plaats die vrijheid biedt en verantwoordelijkheid vraagt.

Functieomschrijving
ISK Zaanstad biedt een uitdagend pedagogisch klimaat waarin de leerling gestimuleerd wordt om zich met al zijn capaciteiten en talenten, optimaal te ontwikkelen. Als docent lichamelijke opvoeding lever je daaraan een bijdrage met aansprekende lessen.

Gezocht voor ons:
Wij, leerlingen afkomstig uit de gehele wereld, zoeken een LO docent die ons op verschillende manieren en niveaus wil laten bewegen.
 
Wie zijn wij:
Wij zijn leerlingen van ISK Zaanstad, die onze capaciteiten en talenten optimaal willen inzetten voor het leren van de Nederlandse taal, kennis en vaardigheden en de Nederlandse normen en waarden.  
 
 
Wat wij vragen:
Je wordt enthousiast van ons, nieuwkomers van 12 tot en met 18 jaar.
Je bent flexibel, want elke onderwijsdag op de ISK is anders.
Je hebt affiniteit met NT2 onderwijs.


 

Functie-eisen
Wat de school vraagt
Je bent een bevoegd docent Lichamelijke opvoeding met NT2 affiniteit (bevoegdheid minimaal 2e graads bevoegdheid Lichamelijke opvoeding met een affiniteit voor NT2). Je staat open voor mensen met verschillende culturele en sociale achtergronden.
 
Verder verwachten wij:
  • Goede sociale vaardigheden
  • Goed kunnen differentiëren
  • Oog hebben voor de individu
  • Goed kunnen samenwerken in een team
  • Flexibiliteit
  • Empathisch vermogen
  • Sterk klassenmanagement
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving. De functie wordt gewaardeerd conform CAO schaal OP en je werkdagen (4 tot 5) zijn in overleg. Het betreft een tijdelijke aanstelling (tijdelijk t/m 31 juli 2024 met de mogelijkheid tot verlenging).


 

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan kun je de sollicitatiebrief zo snel mogelijk mailen (sluitingsdatum 29 september) naar: Amy Hoek van Dijke via a.hoek@isk-zaanstad.nl (afdelingsleider ISK).
Zie voor meer informatie: https://isk-zaanstad.nl

Bij eventuele vragen over de functie kan er ook contact worden opgenomen met Amy Hoek van Dijke via a.hoek@isk-zaanstad.nl (afdelingsleider ISK) - telefoonnummer 075 - 6165071.

De gesprekken vinden plaats in overleg na de sluitingsdatum.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!
Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.←Terug naar vacatures