;
Docent Frans


Het Zaanlands Lyceum zoekt voor de eerste fase van schooljaar 2021 - 2022 (betreft vervanging) een docent Frans.

Over de school
In het hart van Zaandam bevindt zich de oudste school voor voortgezet onderwijs van de Zaanstreek: het Zaanlands Lyceum. Met buitengewoon veel maatwerk zetten wij ons in om de talenten van 1399 leerlingen te vinden en te ontwikkelen. Onze school heeft een open en tolerante cultuur en biedt onderwijs van hoogstaande kwaliteit.
 
Hoofd, hart en handen
Wij profileren ons als kennisschool, maar hebben tegelijkertijd veel aandacht voor de persoonsvorming van onze leerlingen. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen tot kritische, zelfstandige en zelfverzekerde burgers die klaar zijn voor de toekomst.
 
Structuur biedt ruimte
Onze onderwijsorganisatie is dusdanig ingericht dat wij onze leerlingen veel maatwerk kunnen bieden. Leerlingen met cogntief talent worden uitgedaagd de grenzen van hun mogelijkheden op te zoeken. Dit betekent versnellen, verrijken, verdiepen of verbreden, waarbij de leerling in hoge mate eigenaar is van zijn eigen leerproces.
 
Docent als lerende professional
Wij bieden modern, uitdagend en kwalitatief goed onderwijs, waarin leerlingen én medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen. We stimuleren onze medewerkers om zich persoonlijk te ontwikkelen, passend bij hun aanleg, competenties en ambities.
 
Onze extra’s
Het Zaanlands Lyceum heeft voor de vwo-afdeling het predicaat 'Excellente School' verkregen, met name vanwege het maatwerk dat wij bieden aan cognitief talent en wat dit betekent voor de rest van de school. Daarnaast zijn wij lid van de vereniging van Begaafdheidsprofielscholen (BPS), zijn wij een Bètapartner- en Olympiadeschool en bieden wij zeer veel extra-curriculaire mogelijkheden voor leerlingen en collega’s.

Neem eens een kijkje op onze website: www.zaanlands.nl

Functieomschrijving
Voor de eerste fase van het schooljaar 2021-2022 zijn wij op zoek naar een docent Frans in een vervangingsbaan voor ca. 0,65 - 0,70 FTE. Het betreft lessen in de onderbouw van de school. Naar verwachting zal de vervangingsbaan in ieder geval tot de kerstvakantie 2021 ingevuld moeten worden. Wij nodigen geïnteresseerden in deze functie of in een deel van de functie van harte uit te solliciteren. 
 
Wat houdt de vervangingsbaan in
Het voorbereiden en verzorgen van lessen Frans in de onderbouw van het Zaanlands Lyceum. Je bent een betrokken en enthousiaste docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan de ontwikkeling van onze leerlingen en de uitstekende resultaten van de school. Daarnaast beschik je over een open houding en voer je samen met je collega’s vernieuwing in het onderwijs door.
 

Functie-eisen
Wat vragen wij
  • Een collega die vakinhoudelijk goed is en pedagogisch-didactisch uitermate bekwaam.
  • Een collega die betrokkenheid toont bij de school en de leerlingen.
  • Een collega die wil werken en ontwikkelen vanuit ruimte en vertrouwen.
  • (Eerste- of) Tweedegraads lesbevoegdheid of studerend daarvoor.
  • Beschikbaarheid op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving, waar leerlingen en medewerkers een persoonlijke ontwikkeling door kunnen maken die past bij hun aanleg, competenties en ambitie. De functie wordt gewaardeerd conform de CAO VO. De salarisschaal wordt in nader overleg vastgesteld. 
 

Solliciteren
Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan vragen wij je je sollicitatiebrief uiterlijk maandag 16 augustus 2021 te mailen naar de managementassistent, Margrethe Koning, m.koning@zaanlands.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.←Terug naar vacatures