;
Docent Engels


Compaen VMBO zoekt een Docent Engels (vervanging wegens ziekte).

Over de school
Compaen VMBO is een school met ruim 800 leerlingen, gelegen in de Zaandamse wijk Westerwatering. De visie van Compaen VMBO is: ‘leren met ruimte en houvast’. Dat doen we zowel met leerlingen en studenten als met docenten. We benutten elkaars kwaliteiten en leren en werken in een inspirerende omgeving.
 
Hoofd, hart en handen
Onze leerlingen krijgen een evenwichtige oriëntatie en opleiding. Voor ons is vaardigheid en vorming dan ook gelijkwaardig aan kennis. We geven onze leerlingen graag de gelegenheid zich breed te ontplooien, zodat ze succesvol zijn in hun volgende opleiding.
 
Structuur biedt ruimte
Goed onderwijs is ambitieus en daagt álle leerlingen uit steeds een stapje extra te zetten. Structuur is uiteraard van groot belang, maar we zien ook dat onze leerlingen groeien als ze meer ruimte en verantwoordelijkheid krijgen.
 
Docent als lerende professional
De kwaliteit van onze docenten bepaalt de kwaliteit van ons onderwijs. Een bekwame docent heeft passie voor zijn vak, een goede relatie met de leerlingen, sterke didactische vaardigheden en resultaatgericht en autonoom.
 
Onze extra’s
Afdeling Horeca, Bakkerij en Recreatie met lesrestaurant, keuzevakken (o.a. beeldhouwen, theater, droomhuis ontwerpen, Spaans, fitness en dans), samenwerking met culturele instelling FluXus, topsportvriendelijke school, gezonde schoolkantine.

Functieomschrijving
Compaen VMBO zoekt een Docent Engels voor: leerjaar 3 theoretische leerweg, brugklas theoretische leerweg en bijlesuren.
Dit per direct - het betreft in principe een aanstelling tot de zomervakantie. 

Functie-eisen
Je bent bevoegd of studerend docent Engels, 2de graad. Wij bieden een fijn team en een gestructureerde organisatie.Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij:
  • Datum indiensttreding - z.s.m;
  • Dienstverband van ca. 0,4 - 0,6 fte in overleg in te vullen (6 tot 12 uur per week); 
  • Aantal werkdagen in overleg te bepalen;
  • Salarisschaal onderwijsondersteunend personeel (OOP), in overleg. 
  • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast). Het betreft in principe een aanstelling tot de zomervakantie.
     


Solliciteren
Ben jij degene die we zoeken voor deze functie?
Reacties via de mail z.s.m. of uiterlijk voor 15 februari 2022 aan Monique Joosten, m.joosten@compaenvmbo.nl.

Inhoudelijke vragen over de functie kun je eveneens stellen aan: Hanneke Eshuijs, Afdelingsleider TL, 06 - 53312521 h.eshuijs@compaenvmbo.nl óf via het algemeen nummer van de school: 075 - 612 63 03.

De gesprekken vinden plaats volgens beschikbaarheid van de kandidaat. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel. Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, dan wordt jouw sollicitatie niet verder in behandeling genomen.←Terug naar vacatures