;

Stages

Jaarlijks lopen zo’n honderd studenten stage bij OVO Zaanstad. Als student kun je bij OVO Zaanstad kiezen uit zeven verschillende scholen: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Stage lopen bij OVO Zaanstad betekent dus dat je kennis kunt maken met alle vormen van voortgezet onderwijs. En zo kun je ontdekken wat het beste bij je past. We geven studenten de kans om al hun stages bij OVO Zaanstad te lopen. En als het kan, doen we ons best om je daarna een baan aan te bieden op één van onze scholen.

OVO Zaanstad is onderdeel van Opleidingsschool Zaanstreek-Waterland. Samen met de Purmerendse ScholenGroep, het Orthopedagogisch Didactisch Centrum Saenstroom, de Hogeschool van Amsterdam (HvA), Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), Hogeschool Inholland, de Universiteit van Amsterdam (UvA/ILO) en de Breitner Academy vormt OVO Zaanstad Opleidingsschool Zaanstreek-Waterland. In deze samenwerking zorgen we ervoor dat studenten optimaal worden voorbereid op hun toekomst voor de klas.

Wil je meer weten over de opleidingsschool Zaanstreek-Waterland en welke stageplaatsen er beschikbaar zijn, ga dan naar www.oz-w.nl.

Behalve voor studenten van de lerarenopleidingen die deelnemen aan de Opleidingsschool, is het ook voor leerlingen en studenten van andere scholen en opleidingen mogelijk om bij OVO Zaanstad stage te lopen of bijvoorbeeld een onderzoek uit te voeren. Benader in dat geval direct de schoolopleider van de school van jouw voorkeur. De contactgegevens van de OVO Zaanstad schoolopleiders vind je ook op www.oz-w.nl/vestigingen